FAWI ALLEGRO

BIG SPELL x PRINCE x TR THREAT

aAa 516342

36-1077

NL 753 771 246

A1/A1   AB

Foto’s

  • Outcross

  • Levensduur

  • Gehalten

FaWi Allegro kent met Big Spell x Prince x T. Threat een bijzondere outcross bloedvoering en heeft een afstamming waar de levensduur vanaf spat.

Big Spell is gefokt door de levensduurspecialist familie Knoef en voert de TIP ranglijst aan m.n. op basis van levensduur, laatrijpheid en gezondheidskenmerken. Daarbij is Big Spell een geweldig hoge gehaltenstier en vererft enorm beste uiers.

Moedersvader Prince is nu al een levende legende. De nr. 1 in aanhoudingscijfers en levensduurdagen op basis van fokstierdochters is tevens één van de allerbeste benenstieren van het ras. Prince vererft daarnaast een geweldige kruisvorm en is specialist in celgetal en vruchtbaarheid. Prince dochters zijn laatrijp en kunnen in de 4e en 5e lactatie uiteindelijk qua productie verrassend goed mee, met de beste stieren op papier qua productie index.

Combi Roza 32 is een fantastisch beste uitgebalanceerde koe, als vaars met AB 87 ingeschreven en in alle opzichten een typische Prince dochter. De fokker van FaWi Allegro is Johan van Ginkel uit Sellingen, aAa gebruiker van het eerste uur en een eigenzinnige fokker met een voorliefde voor oude stieren die in hun tijd tot de toppers van het ras behoorden. Dit verklaart dat na de Prince dochter Combi Roza 32, Triple Threat dochter Combi Roza 18 opduikt. Zij behoort tot het drietal volle zusters die allen 6 of 7 keer gekalfd hebben. De basis van deze koe familie is de Roza familie van de familie Puttenstein. De afstamming van FaWi Allegro vormt met: Big Spell x Prince (AB 87) x T. Threat (AB 88) x Jesther (AB 86) x Glenwood (AB 87) x Lexus (EX 91) x Nedboy (AB 87) een bijzondere mix van ronde kenmerken en levensduur.

Prijs €14,00
21+4 = €11,76