MANIFEST

GUARD x PRINCE x ADVANCE

aAa 342516

78-2799

NL 653 830 384

A2/A2   AB

Foto’s

  • Uit de familie van Disclosure

  • Zeer imponerende stier

  • Bewezen levensduur

Weggelhorster Manifest komt uit een bijzonder goede koefamilie. Goede koefamilies geven wel eens tegenvallers, maar slechte koefamilies nooit meevallers, is een bekende uitdrukking. Wij kunnen het belang van een goede koefamilie van harte onderschrijven.

Een geweldig voorbeeld van zo’n goede koefamilie is de Dirndelstam van mts Haytink-Wichers uit Lochem, die zowel in de vrouwelijke alsook in de mannelijke lijn succesvol is. De moeder van Manifest produceerde ruim 88.000 kg melk met 5,55% vet en 3.82% eiwit, en is één van de oudste en beste Prince dochters van Nederland. Deze Prince dochter stamt direct uit Dirndel 24 (v. Advance), de overgrootmoeder van Disclosure. Zij was de eerste koe in Nederland die het predicaat Beste Boerenkoe van het vakblad Melkvee behaalde.

Prince is al jaren de beste stier van Nederland wat betreft aanhoudingscijfers, en Disclosure stijgt gestaag en lijkt één van de potentiële opvolgers van Prince te worden, met name door zijn enorme hoge vruchtbaarheidsindex. Met Guard, de vader van Manifest, hebben we te maken met een laatrijpe stier en een super gehaltenverhoger. Manifest is een imponerende verschijning die zeer evenwichtig gebouwd is. Manifest is A2/A2-stier en heeft AB voor kappa caseïne.

Prijs €7,00
21+4 = €5,88