TOPMAN

TOPGEAR x BALISTO x SNOWMAN x SUPER

aAa 513642

78-1058

NL 940 038 439

A1/A2   BB

Foto’s

  • Rond én productief

  • Uit de Rudy Missy familie

  • Hoog in kgM/kgE

Met Drouner TOPMAN voegen we een extra dimensie toe aan ons kleurrijke palet jonge stieren met ronde codes.

Wereldwijd veelgebruikte bloedlijnen Bookem (Balisto), Supersire, Mogul zijn binnen de genomicgerichte fokkerij verantwoordelijk voor bloedvernauwing.
Voor Veecom klanten zijn deze bloedlijnen juist erg bruikbaar omdat deze groep veehouders deze stieren nauwelijks heeft gebruikt. Onze missie is om in deze bloedlijnen, waarin de scherpe codes de boventoon voeren zo te selecteren dat we de hoge productieaanleg van deze lijnen in ronde stieren fokken. Dat is met Topman (aAa 513642) heel aardig gelukt.

Code 5 voorop, maar wel met de productieve Balisto dochter EBH Mandoline als moeder. Mandoline stamt uit de Wesswood-HC Rudy Missy EX-92 familie, de succesvolle Rudolph dochter en stammoeder achter oa Supersire en Mogul. Met achtereenvolgens Balisto, Snowman, Superstition, Shottle en O-Man komen we bij Rudy Missy EX-92. Aan vaders kant zorgt Topgear aAa 156 voor de inbreng van de ronde codes.Topgear is met Malki x Solero zeer interessant omdat zowel Malki als Solero hoog scoren in de Tip index.

Prijs €7,00
21+4 = €5,88