HET aAa SYSTEEM.

Een van de belangrijkste mensen in de geschiedenis van de rundveefokkerij is de heer Bill Weeks. Hij heeft zijn visie vorm gegeven middels het Triple aAa Systeem, ook wel als aAa aangeduid.

Hij is uniek omdat hij het systeem wist te ontwikkelen dat de oorzaak van een probleem zoekt en waarbij het een oplossing biedt om dit probleem bij de volgende generatie te voorkomen. Alle andere paringssystemen bestrijden de gevolgen van het probleem en niet de oorzaak.

Bewezen en onafhankelijk

Veecom heeft er voor gekozen het bewezen en onafhankelijke aAa systeem bij onze klanten te introduceren omdat wij dit het beste systeem vinden en het dus geen zin heeft zelf één of ander computerprogramma te ontwikkelen.Wel hebben we een begeleidingssysteem opgezet voor onze klanten die aAa gebruiken.

Het aAa systeem zorgt ervoor dat de koe optimaal gebouwd is en vanuit een uitgebalanceerde bouw natuurlijk functioneert en gezond blijft. Het systeem werkt bewezen levensproductie- en levensduurverhogend, blijkt uit onderzoek van Valacon.

Hoe werkt het aAa systeem? Op deze video legt aAa-analyseur Jan Schilder het helder uit.

MEER VEECOM DIENSTEN.