Visstein Armando is een zoon van Mars Frassino uit de Barnkamper Octavia lijn afkomstig van het bedrijf van familie Visch uit ’t Harde.

In het prachtige heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg namen de broers Jurgen en Jeffrey Conjarts in 2012 het melkveebedrijf over van hun ouders Nico en Ans die nog altijd actief meehelpen. Het bedrijf, gevestigd in Margraten, is in de jaren twintig van de vorige eeuw aangekocht door de familie Conjarts. Jurgen en Jeffrey vormen de vierde […]

Er is weer een nieuwe editie van onze jaarlijkse Veecommunicatie

Berico is een stier waar we al geruime tijd mee werken. We komen dagelijks prima dochters van hem tegen in de praktijk.

FaWi Amsweer Pilzen is een FaWi stier bij uitstek en ook nog ‘ns met een bijzondere afstamming. Met AltaPilsner x Prince x Shogun x Hidden Future vinden we vier bewezen stieren op een rij waarbij duurzaamheid en progressie over de lactaties uitzonderlijk zijn.

‘De ultieme FaWi-stier’, zo hebben we FaWi Big Deal bij z’n introductie genoemd. Een kwalificatie die zondermeer terecht te noemen is. Hij stamt namelijk uit de Anna Jacoba’s, de superkoefamilie van familie Knoef uit Geesteren die bol staat van de hoge levensproducties en o.a. topstier Big Malki heeft voortgebracht.

Visstein Armando is een zoon van Mars Frassino uit de Barnkamper Octavia lijn. De Octavia’s zijn al generaties lang aanwezig op het bedrijf van familie Visch uit ’t Harde. Ze worden met name geroemd vanwege hun overlevingsdrang en extreem beste gehalten.

De augustusdraai was er wederom één van stabiele cijfers en goed nieuws. Koploper Miura wist z’n forse voorsprong andermaal te vergroten door flinke winst te boeken.

Duibhgiolla Luigi is een Aberdeen (Black) Angus stier uit Ierland. Aberdeen Angus staat bekend om de vlotte geboorten en een mooie vleeskwaliteit. Luigi hoort bij de beste 9% stieren voor geboortegemak binnen het Aberdeen Angus ras.

Futuro

Bij de start van het Farmers Wish testprogramma gingen we op zoek naar kwaliteitsstieren met ronde codes en ander bloed.