Weggelhorster Disclosure (aAa 516) is een waar fenomeen aan het worden! Deze erkende levensduurtopper blijkt de lat steeds hoger te leggen.

Veecom Mischa RF (aAa 156) is alweer enige tijd als jonge stier bij ons beschikbaar. We zijn erg blij met deze telg uit de bekende Wilder K-familie, welke intussen zeer succesvol is te noemen.

Enige tijd geleden berichtten we u al over de uitstekende dochters van Rally (aAa 432) die we zagen tijdens onze voorjaarsreis in Italië. De Rally dochters waren zondermeer de verrassing tijdens deze dochtertrip.

De decemberdraai 2022 heeft voor Veecom goed nieuws gebracht. De nieuwkomers van de augustusdraai, Mars Frassino en FaWi Big Deal hebben het goed gedaan.

Berico

D-Mason Berico is al geruime tijd beschikbaar in Nederland. Reeds als jonge stier is z’n sperma door ons geïmporteerd. Daar was alle reden voor; als één van de weinige zonen van de Deense topstier D-Mason was hij op zich al bijzonder.

FaWi Murtang Red P is met achtereenvolgens de bewezen stieren Potter P, Disclosure, Royalist RF, Britt en Redgold in zijn afstamming met recht een FaWi roodbont bloemetje buiten het perk te noemen.

Veecom heeft twee nieuwe INRA95 vleesstieren in het pakket: Oziris en Othin.

Veecom mocht op de RMV dagen te Hardenberg een hoop complimenten in ontvangst nemen naar aanleiding van de Frassino dochtergroep.

Onlangs maakte Mars Frassino (aAa 156) z’n debuut als fokstier. En bepaald niet onverdienstelijk; met een NVI van +304 bezet hij de 12e plaats in de Nederlandse NVI-lijst.

In december 2020 maakte Miura (aAa 342) z’n debuut als fokstier en nestelde hij zich meteen in de hoogste regionen op de Italiaanse ranglijst. Nu, bijna twee  jaar later, behoort hij nog steeds tot de absolute top in Italië.