Rally’s gaan hard

Als jonge stier genoot All. Nure SST Rally grote belangstelling. Hij is een Supershot-zoon, afkomstig uit de bekende Radieuse familie, die bekend staat om haar enorme productievermogen. En dat geldt zeker ook voor Rally zo blijkt, de Rally vaarzen gaan voortvarend van start.

Rally

Rally

De bijna 800 melkgevende dochters stuwen z’n melkplas naar ruim 1500 kg. Deze productiedrang gaat echter geenszins ten koste van de gezondheid, getuige de ruim bovengemiddelde conditiescore, en de uitstekende cijfers voor zowel celgetal alsook dochtervruchtbaarheid.

Beengebruik erg goed

Rally dochters hebben een gemiddelde hoogtemaat, gepaard aan voldoende kracht. Ze zijn in het bezit van stabiele kruizen, waarbij het beengebruik erg goed is. De zeer efficiënte Rally’s hebben iets ruime uiers van goede kwaliteit en zijn mede door de wat langere spenen uitermate robotgeschikt.

Moderne ligboxstalkoeien

Rally dochters zijn compact gebouwde, moderne ligboxstalkoeien die makkelijk te managen zijn. Rally is pinkenstier. Bij het maken van paringen dient u rekening te houden met de wat lage melksnelheid. Hij combineert uitstekend met dochters van Madiba en Magister.

Rally dochtergroep