FAWI CARUSO

MALKI x RAMOS x LAUDAN

aAa 156324

36-1023

NL 661 903 733

A1/A1   AA

Foto’s

  • Goede koefamilie

  • Kwaliteit

  • Levensduur

FaWi Caruso heeft de aAa code 156 en is een Malki zoon uit Anderstrup Ramos Camill EX-90. Malki is een van de beste fokstieren van dit moment. De familie achter Caruso staat internationaal hoog aangeschreven. Anderstrup Ramos Camill stamt namelijk uit de Italiaanse superstiermoeder Jocko Benge. Zij is de moeder van onder andere Leko.

Met achtereenvolgens Ramos x Laudan x Jocko x Mtoto x Slocum is er sprake van een hele rij kwaliteitsstieren als basis van de moederlijn.

Over kwaliteitsstieren gesproken, zoals de foto laat zien is Caruso uitgegroeid tot een indrukwekkende kwaliteitsstier. FaWi Caruso maakt in de decemberdraai 2019 een geweldig debuut: een goede evenwichtige productievererving, uitstekende gezondheidskenmerken en een een spectaculair hoge levensduur.

De Caruso dochters zijn uitstekend gebouwd, fraai van rib en voorzien van stabiele kruizen. Ook wat betreft uiers en benen lijken Caruso dochters in de voetsporen van vader Malki te treden.

Caruso is de tweede stier die voortkomt uit Farmers Wish, een samenwerkingsverband tussen K.I. SAMEN en Veecom, met als doel de variatie in bloedvoering en het aanbod in stieren met ronde kwaliteiten (aAa) te verruimen.

Prijs €18,00
21+4 = €15,12

Nederlandse fokwaarden

Ned fokw Apr 2022
Kg Melk -329 Melksnelheid 95
% Vet 0,19 Celgetal 104
% Eiwit 0,09 Vruchtbaarheid 101
Kg Vet 2 LVD 765
Kg Eiwit -4 Geboortegemak 98
% Betr 95 Klauwgezond 109

Veecom Optimate Kijk op Koeien

Veecom constateert al jaren een afwijking tussen de officiële fokwaarde exterieur in de index en de waardering die Veecom en zijn klanten toekennen aan met name de ronde eigen geteste stieren.

Daarom geven we naast de officiële fokwaarden ook de waardering weer zoals u deze kent van Veecom Optimate, deze laatste blijkt op de lange termijn de waarheid het best te benaderen.

Ontw Uier Benen Klauwen Stand B Kruisl Kruisb
0+ ++ + + k 0+ 0-