GOLDEN DREAMS

GOLDWYN x DURHAM x STORM

aAa 234165

76-7181

UK 18266130024

A1/A2   AA

Dochterfoto’s

  • Droomexterieur

  • Kruizen, uiers, benen

  • Celgetal en dochtervruchtbaarheid

Heavenly Golden Dreams  is een exterieurstier van het allerhoogste niveau. Dit heeft hij niet van een vreemde; de koefamilie achter Golden Dreams kent vele exterieurtoppers en won verschillende All-American-titels.

Z’n moeder is de met 92 punten ingeschreven MD-Delight Durham Atlee. Zij is weer een kleindochter van de succesvolle show- en fokkoe MS Kingstead Chief Adeen EX-94, die op haar beurt weer een volle zus is van de vermaarde showkoe Shoremar S Alicia EX-97.

Golden Dreams noteert waanzinnig hoge scores voor zowel kruizen, uiers als benen. Deze cijfers weet hij ook volledig waar te maken getuige de vele keuringssuccessen die z’n dochters momenteel behalen. Op elke toonaangevende keuring wereldwijd lopen de Golden Dreams dochters in de voorste gelederen.

Golden Dreams heeft echter kwaliteiten op meer terreinen; z’n gehaltenvererving is alleszins redelijk te noemen, en ook z’n cijfers voor persistentie en laatrijpheid spreken zeer tot de verbeelding. Daarnaast scoort Golden Dreams heel hoog voor celgetal en dochtervruchtbaarheid, hetgeen zeer zeldzaam is voor een dergelijke stier. Kortom: Golden Dreams is méér dan alleen maar topexterieur!

Prijs €25,00
21+4 = €21,00
Gesekst €44,00

Italiaanse fokwaarden

Ital fokw Aug 2019

Exterieurkenmerken