REGENT

PRINCE x MAESTRO x FORD

aAa 432

76-7639

UK 906014028847

A1/A2   AB

Dochterfoto’s

  • Outcross

  • Fitness

  • Laatrijp

Laurehill Regent is een fantastisch gebouwde, mooi uitgebalanceerde kwaliteitsstier, die veel weg heeft van vader Prince. Hij stamt uit één van de beste outcrossfamilies van Europa: de Fay-familie uit Noord-Ierland. Deze familie kenmerkt zich door een enorme wil om te produceren met daarbij een opvallend beste vruchtbaarheid.

Regents moeder is de geweldige Maestro-dochter Fay. Deze zeer fraaie koe is ingeschreven met 88 punten en toont zich daarnaast een prima producente waarbij met name het hoge eiwitgehalte opvalt. Haar moeder is een superproductieve Ford-dochter met maar liefst 91 punten.

De afstamming Prince x Maestro x Ford is uniek in de wereld, en staat garant voor duurzaamheid en fitness. Regent levert het complete pakket: outcross, super fitnesskenmerken, hoog vet, neutraal eiwit en een prima exterieur.

Prijs €22,00

Nederlandse fokwaarden

Ned Aug 2019

Veecom Optimate Kijk op Koeien

Veecom constateert al jaren een afwijking tussen de officiële fokwaarde exterieur in de index (zoals u deze vindt bij stierzoeker van CRV) en de waardering die Veecom en zijn klanten toekennen aan met name de ronde eigen geteste stieren.

Daarom geven we naast de officiële fokwaarden ook de waardering weer zoals u deze kent van Veecom Optimate, deze laatste blijkt op de lange termijn de waarheid het best te benaderen.

Ontw Uier Benen Klauwen Stand B Kruisl Kruisb