FAWI ALESSANDRO

SUREFIRE x MR. SAM x STORM

aAa 156324

36-1038

NL 736 200 305

A2/A2   AA

Foto’s

  • Koefamilie

  • Levensduur

  • Gezondheidskenmerken

Met de inzet van Farmers Wish Alessandro gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: het testen van een stier uit de Sabbiona Cruda familie, één van de beste koefamilies ter wereld.

Sabbiona Cruda EX 93 (v. Storm) werd 11 jaar en is de moeder van onze zeer succesvolle Sabbiona Goldfarm. De moeder van FaWi Alessandro, Sabbiona Bay EX 93, 11 jaar oud is de dochter van Cruda en dus de halfzuster van Goldfarm. Goldfarm bewijst de kracht van de koefamilie ook in Nederland. Zeer hoog exterieur, maar daarnaast is de praktische veehouder zeer tevreden over Goldfarm: geweldig beenwerk, hoge levensduur, goed in celgetal en dochtervruchtbaarheid. Goldfarm is positief in melk en gehaltes.

Kwaliteit en levensduur zijn de kernwoorden voor deze familie. De stammoeder van de familie is Sabbiona Gavina, EX 96, v. Willowfarm Rockman Ivanhoe en zij was 30 jaar geleden al de kampioene van Italië.
De vader van Alessandro is Surefire. Deze melkrijke Ramoszoon vererft best exterieur en is goed in gezondheidskenmerken, met name celgetal en klauwgezondheid

Na de legendarische klassiekers Sabbiona Bookie, Sabbiona Skywalker en Sabbiona Goldfarm hopen we met FaWi Alessandro de succesvolle reeks voort te zetten. FaWi Alessandro is een zeer fraaie stier met de kenmerkende uitzonderlijke kwaliteiten van de koefamilie. Met zijn aAa code 156 wordt het extra interessant omdat steeds minder stieren deze kwaliteiten kunnen geven.

Prijs €14,00
21+4 = €11,76