FAWI BIG DEAL

BIG SPELL x JORRYN x ABRIAN

aAa 165243

36-1139

NL 587 576 684

A1/A2   AB

Foto’s

  • Levensduur

  • Laatrijpheid

  • Afstamming

FaWi Big Deal is hét toonbeeld van levensduur en laatrijpheid. Big Deal (aAa 165243) heeft als afstamming Big Spell x Jorryn x Abrian, en is daarmee vrij van O-Man, Shottle, Goldwyn, Planet en Mascol, welhaast een unicum tegenwoordig. Wat hem daarnaast bijzonder maakt, is het feit dat zowel de moeder- alsook de vaderlijn afkomstig is van het fokbedrijf familie Knoef. Vader Big Spell is de onvolprezen levensduurtopper die middelgrote, laatrijpe koeien geeft met hoge gehalten. Dit in combinatie met beste uiers en benen en prima gezondheidskenmerken maakt hem zeer gewaardeerd.

De moeder van Big Deal is niemand minder dan de Jorryn dochter Big Anna Jacoba 115 (Ex 90). Afgelopen jaar werd zij door de lezers van HI Plus verkozen tot Koe van het Jaar. Zeer fraai van exterieur, hoge levensproductie met prima gehalten maken haar zeer compleet en dus populair. Maar liefst 7 zonen van haar vertrokken naar de KI, waaronder de topvererver Big Malki.

Ze wordt voorafgegaan door drie generaties 88-punten koeien, allen met hoge levensproducties met hoge gehalten, van wie stamkoe Top Brass dochter Anna Jacoba 71 met 154.000 kg levenstotaal niet onvermeld mag blijven. Big Deal zelf is een zeer fraaie, evenredig gebouwde stier die balans koppelt aan vrouwelijkheid op een zeer hoog kwaliteitsniveau.

FaWi Big Deal levert het totale pakket: levensproductie, hoge gehalten, laatrijpheid, aAa 165, gezondheidskenmerken en een andere bloedvoering. We hebben hem niet voor niets Big Deal genoemd.

Prijs €16,00
21+4 = €13,44