FAWI PILZEN

ALTAPILSNER x PRINCE x SHOGUN

aAa 531

783507

NL 593 992 757

A2/A2   AB

Foto’s

  • Gedegen bewezen afstamming

  • Extreem hoge gehalten

  • Koefamilie met 22x 100.000 kgM

FaWi Amsweer Pilzen is een FaWi stier bij uitstek en ook nog ‘ns met een bijzondere afstamming.

Met AltaPilsner x Prince x Shogun x Hidden Future vinden we vier bewezen stieren op een rij waarbij duurzaamheid en progressie over de lactaties uitzonderlijk zijn. De vier opeenvolgende stieren in de afstamming van Pilzen realiseren allemaal een stijging in de productie-index over de eerste vijf lactaties. Vader AltaPilsner stamt uit de hele beste Amerikaanse hoogproductieve Lou Etta stam. Pilsner vererft hoge gehalten en is zowel voor celgetal, vruchtbaarheid als klauwgezondheid positief.

Met de Amsweer Dina’s komen we bij één van de beste families van Nederland. Maar liefst 22 Dina’s produceerden namelijk meer dan 100.000 kg melk. De Dina’s zijn middelgrote harde koeien met beste uiers en bovenal beste benen en klauwen.

De moeder van Pilzen Dina 8832 is misschien wel één van de beste Prince dochters van Nederland. Imponerend in het skelet, een best uier, een super best kruis en uitzonderlijk beste benen. Haar geweldige productie met de extreem hoge vet en eiwit percentages maken haar tot een overtuigende stiermoeder.

Als je de Farmers Wish criteria loslaat op Amsweer Pilzen kom je tot de conclusie dat het bijna niet mooier kan passen.

Prijs €14,00
21+4 = €11,76