Caruso’s duurzaam

Veecom onderkent als geen ander het belang van een sterke koefamilie. Immers; goede koefamilies geven wel eens een tegenvaller, maar slechte koefamilies nooit een meevaller.

FaWi Caruso

Maar ook de invloed van een solide vaderlijn wordt niet onderschat. FaWi Caruso (aAa 156) kan zondermeer bogen op beide. Z’n moederlijn leverde al stieren als BG ET, Selvino en Leko, en is derhalve zeer succesvol te noemen. Aan vaderskant heeft Caruso met Malki x Ramos x Laudan x Jocko x Mtoto een afstamming die klinkt als een klok en boordevol kwaliteitsstieren zit met veel levensduur.

En ook nu blijkt de appel niet ver van de boom te vallen; want sinds de decemberdraai noteert Caruso een levensduurindex van maar liefst 853 dagen, en behoort hiermee tot de absolute top van de dochtergeteste stieren. En in de aAa 156-groep is hij daarmee zelfs de nummer 1.

Jeugdige, goed gebouwde kwaliteitsstieren

Caruso’s zijn jeugdige, goed gebouwde kwaliteitskoeien met een fraaie ribpartij en stabiele kruizen. Opvallend zijn de rondom beste uiers, zowel qua vorm alsook in kwaliteit. De iets kromme benen worden zeer goed gebruikt, waarbij de klauwen best zijn.

Hij noteert daarnaast prima gezondheidskenmerken; met name de klauwgezondheid van 109 valt hierbij op. Caruso is niet meer in leven, mis deze duurzaamheidstopper niet!

Trix 95

Liesje 330