Disclosure, de nieuwe standaard

Weggelhorster Disclosure (aAa 516) is een waar fenomeen aan het worden! Deze erkende levensduurtopper blijkt de lat steeds hoger te leggen.

Disclosure

Volgens de laatst gepubliceerde aanhoudingscijfers is op 60 maand na eerste afkalving 44% van z’n dochters nog op het bedrijf aanwezig. Hiermee is Disclosure nu zelfs onze good-old Prince voorbijgestreefd en vormt hij de ‘nieuwe standaard’ voor levensduur.

Vaderlijn vol levensduurspecialisten

Deze cijfers komen uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen; met Maik x Ramos x Shottle heeft hij een vaderlijn vol levensduurspecialisten, terwijl hij aan moederskant de bekende Dirndel koefamilie van mts Haytink uit Lochem als basis heeft.

Disclosures zijn uitgebalanceerde dieren met veel breedte en kracht, en laten veel van hun vaders aAa-code (516432) zien. Als vaars doen ze nog vrij rond aan, maar tijdens latere lactaties laten ze steeds meer kwaliteit zien.

Makkelijk te managen koeien

Het is opmerkelijk hoe weinig slijtage de zesdekalfs dochters tonen. Het lage celgetal, de super vruchtbaarheid en de beste klauwen maken de Disclosures makkelijk te managen koeien die weinig arbeid vragen. Disclosure is pinkenstier en bevrucht uitstekend.

Dochter Cato 99

Dochter Koosje 42