Mischa populair

Veecom Mischa RF (aAa 156) is alweer enige tijd als jonge stier bij ons beschikbaar. We zijn erg blij met deze telg uit de bekende Wilder K-familie, welke intussen zeer succesvol is te noemen.

Mischa

Mischa

We hebben inmiddels gemerkt dat ons enthousiasme over Mischa ook door de veehouders wordt gedeeld, want hij wordt door onze klanten veelvuldig ingezet. En dat is ook niet zo verwonderlijk; Mischa is erg interessant omdat hij een geweldige mix vormt van veel melk met beste gehalten, een allround exterieur en uitstekende gezondheidskenmerken.

Louter bewezen fokstieren

De stamboom van Mischa bestaat met Andy Red x Board x Brekem uit louter bewezen fokstieren. Daarmee is hij vrij van Maik, Prince en Balisto bloed.  Bovendien is hij in het bezit van de roodfactor en is z’n aAa-code 156, hetgeen hem een interessante keuze maakt voor zowel zwart- als roodbont.

Ook de volle zus van Mischa doet van zich spreken; deze niet al te grote superbeste balansvaars met super uier en hele beste benen geeft met gemak 46 kg melk. Zie ook de video met de zus van Mischa op deze pagina.

Moeder Wilder K41

Grootmoeder Wilder K 25

Op de video ziet u een volle zus van Mischa.