Disclosure: synoniem voor fitness

Begin 2014 startten we met de verkoop van het sperma van Disclosure. Als Maik-zoon afkomstig uit de bewezen Dirndel-koefamilie van Richard Haytink uit Lochem was vanaf het begin ons vertrouwen groot in de stier. En terecht zo blijkt nu, want momenteel maken de Disclosures overal furore als no-nonsense werkkoeien.

Disclosure

In verschillende landen ervaren steeds meer veehouders het gemak waarmee de Disclosures functioneren. Door hun brede en krachtige bouw beschikken ze over veel stabiliteit, capaciteit en vermogen. Ook op de wat meer grasrijke rantsoenen kunnen ze daarom prima uit de voeten.

Progressie in exterieur en productie

Als vaars ogen ze vrij rond, maar tijdens latere lactaties maken ze veel progressie in zowel exterieur alsook productie. Ze produceren gemakkelijk getuige de prima conditiescore van 106, hetgeen zeker ook positief uitwerkt op de duurzaamheid.

Grensverleggende gezondsheidskenmerken

Disclosure is grensverleggend voor gezondheidskenmerken met 113 voor celgetal en 110 voor dochtervruchtbaarheid. Hiermee openbaart Disclosure zich meer en meer als synoniem voor fitness alsook levensduur. Zijn dochters produceren melk die zeer geschikt is voor de kaasbereiding. Disclosure (aAa 516432) is pinkenstier en bevrucht uitstekend (+4)

Disclosure dochtergroep Reinders, Anevelde