Twee nieuwe INRA stieren beschikbaar

Om aan de toenemende vraag naar INRA stieren te kunnen voldoen heeft Veecom twee nieuwe INRA stieren aan het pakket toegevoegd: Locus en Larasco.

Sinds vorig jaar is Veecom exclusief distributeur van INRA 95, een vleesras speciaal ontwikkeld voor de gebruikskruising. INRA 95 is een samengesteld ras, waarbij de beste eigenschappen van Blonde d’ Aquitaine, Belgisch witblauw, Limousin, Rouge des prés en Charolais zijn samengebracht.

Volop INRA kalveren geboren

Inmiddels worden er volop INRA 95-kalveren geboren in Nederland en krijgen we veel positieve reacties van veehouders m.b.t. bevruchtingsresultaten, geboortegemak, vitaliteit, drinkgedrag en groei-eigenschappen. De meeste gebruikers blijven INRA-95 gebruiken. Ook afnemers raken meer en meer vertrouwd met de INRA’s en weten ze steeds beter op waarde te schatten.

Nieuwe stieren in het pakket

Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, hebben we 2 nieuwe stieren aan ons pakket toegevoegd, t.w.: Locus en Lascaro. Locus is naast Jilouk de stier met het lichtste geboortegemak.  Lascaro is naast Joopy iets minder licht in geboortegemak maar wel lichter dan de BWB stieren. Wilt u meer informatie over INRA 95, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de INRA kalveren op de beurs

Ook kunt u ons bezoeken op de beurs in Gorinchem (stand G140), waar u de INRA 95 kalveren in levende lijve kunt aanschouwen. Het is een absolute primeur; de eerste INRA 95 kalveren in Nederland getoond op een beurs.

Bekijk al onze INRA stieren

Locus

Larasco