Veecom presenteert: Mischa RF

Veecom Mischa RF (aAa 156) is een telg uit de met name in roodbont kringen befaamde Wilder K-familie. Deze koefamilie heeft haar oorsprong op het Duitse fokbedrijf Wilder Holsteins van familie Holtkamp.

Mischa

Zij zijn zeer succesvol met hun fokkerijresultaten, zowel mannelijk als vrouwelijk. De genoemde K-familie springt hierbij in het oog; zij heeft in meerdere landen stieren bij de KI, waaronder Baymax, de halfbroer van de moeder van Mischa, welke in Duitsland in de top 10 staat en Kanu-P, die in Canada furore maakt.

Geweldige mix

Ook onze Kitami PP van het Italiaanse Intermizoo is afkomstig uit deze koestam. Mischa is erg interessant omdat hij een geweldige mix vormt van ruim voldoende melk met beste gehalten, een allround exterieur en uitstekende gezondheidskenmerken. Bovendien is hij in het bezit van de roodfactor en z’n aAa-code is 156.

Welkome verrijking

De stamboom van Mischa bestaat uit louter bewezen fokstie-ren, nl. Andy Red x Board x Brekem x Snowman x Shottle x Ramos. Daarmee is hij vrij van Maik (Mascol), Prince en Balisto bloed. Derhalve vormt Veecom Mischa voor vele aAa-gebruikers een welkome verrijking qua bloedvoering binnen deze veelgevraagde, maar nog steeds schaarse code. Bovenstaande maakt Mischa een niet te missen kans voor zowel zwart- als roodbont.

m. Wilder K 41 levprod tot heden

wdt_ID Dgn kgM %V %E kgV kgE
1 1.094 47.850 4.53 3.70 2.167 1.770
2

m.m. Wilder K 25 levprod tot heden

wdt_ID Lact kgM %V %E kgV kgE
1 4 68.795 3.70 3.60 2.597 2.475
2