Veecom presenteert: Koepon Rigoletto RF

Rigoletto RF maakte direct een overtuigende eerste indruk: een hele beste stier in de groep stieren met 342. Een stier met breedte, een correct kruis en beste benen

Rigoletto

Naderhand bleek hij een telg uit één van de beste koefamilies voor roodbont. De moeder van Rigoletto, Salvatore dochter Lakeside UPS Red Range, is één van de meest begeerde stiermoeders van dit moment. Haar moeder is de fantastische Rubicon dochter Oosterhof DG Rose. Haar voorspelde 305 dagen productie is 2.11 305 9129 4,42 403 3,48 318.

Rigoletto blijkt in de indexdraai van december 2020 wereldwijd de no.3 GTPi op roodbontbasis. De koefamilie voert terug op Hiawatha de befaamde Rudolph moeder van Veecom icoon Watha. In deze koefamilie, vooral bekend als de Prudence familie, vinden we veel bewezen stieren in de pedigree. Sexation, Chief Mark, Rudolph, Durham, Mascol, Man-O-Man, Aikman en Rubicon.

De vader van Rigoletto is Alta Dateline, een zoon van de populaire melk- en gehaltenvererver Hotline. Rigoletto wordt o.a. op Koepon inmiddels als stiervader ingezet.

Stammoeder Holbra Pam, v. Mascol AV 87

m.m. Oosterhof DG Rose, v. Rubicon AV 87