Veecom presenteert: Poppe Ponale

Met trots presenteren wij u: Poppe Ponale (aAa 156). Met hem hebben we een telg uit de zeer sterk fokkende RR Polly familie in huis. Deze koefamilie grossiert inmiddels in fokkerijsuccessen, zowel mannelijk als vrouwelijk.

Poppe Ponale

Aan de basis staat de geweldige Stol Joc dochter RR Polly. Deze nog puntgave 13-jarige maakte de 100.000kg melk reeds ruimschoots vol en toont zich een geweldige fokkoe. Haar zeer fraaie met 90 punten ingeschreven Xacobeo dochter Vekis Phantastic produceerde ook al meer dan 100.000 kg melk.

Via een Bookem- en AltaOak dochter komen we bij de moeder van Ponale, de Penmanship dochter Poppe Phenny. Zij is als twenter helaas verongelukt, overigens nadat ze een fantastische eerste lijst had gemaakt van maar liefst 16.270 kg melk met 4.20% vet en 3.51% eiwit in 395 dagen.

Fraaie, levendige stier

Ponale is een bijzonder fraaie, levendige stier met glasharde benen en veel melkuitstraling. We verwachten van hem zeer productieve dochters met beste gehalten. Ook voor met name benen en secundaire kenmerken scoort Ponale erg goed.

Geweldige aanvulling qua bloedvoering

Ponale is met Bahrain x Penmanship x AltaOak qua bloedvoering een geweldige aanvulling op de Maik, Prince en Ramos bloedlijnen die veel gebruikt zijn bij aAa-bedrijven. Ponale is een 156-stier van het allerhoogste niveau, niets staat een breed gebruik in de weg.

4e m. Vekis Phantastic

4e m. Vekis Phantastic

5e m. RR Polly

5e m. RR Polly